Ga naar de inhoud

Ons Restaurant

Een Italiaanse hotspot in het centrum van Groningen!

Een plek met een historie die het waard is om te delen!

Italia opgericht in maart 1976 als een van de eerste pizzeria’s in Groningen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een plek waar je ’s morgens vroeg al je cappuccino komt drinken in de Bar Italia. Waar de ontmoeting plaats kan vinden zoals we dat ook in Italië doen, om vervolgens te komen lunchen of in de avond te dineren. Ook is er plek om te komen werken, een meeting te hebben of eten te laten thuisbezorgen.

Wij streven ernaar om onze gasten de Italiaanse beleving te kunnen laten voelen. Dit doen wij door zoveel mogelijk terug te gaan naar onze roots. Zo serveren wij u koffie van La Tazza d’oro, die wordt gebrand op ons eigen eiland Sardinië. Daarnaast serveren wij Italiaanse wijnen van het wijnhuis Anno Domini en bier van Peroni. Onze keuken leeft op vers en gezond, omdat we op deze wijze de beste smaakbeleving kunnen meegeven.

Daarnaast werken wij met een grote familie in ons bedrijf en daar zijn we ontzettend trots op. De volgende generatie heeft haar intrede gedaan en de komende staat ook al klaar. Dus wees welkom bij Italia.

Events & Catering

Vier een speciale gebeurtenis zoals een verjaardag, afscheid van een collega of een teambuilding in Italiaanse stijl in een van de zalen van ons bedrijf. We denken hierin graag met u mee.

Ook kunnen wij uw evenement of verjaardag voorzien van een lunch of diner op locatie met onze catering service. Vraag naar onze mogelijkheden.

Adres


Kleine Pelsterstraat 2
9711 KN Groningen

Telefoon

050 313 4464

Email

info@pizzeriaitaliagroningen.nl